Hyr din båt här!

Att hyra en båt på västkusten i Grebbestad är en fantastisk upplevelse för alla som älskar havet och att vara ute på vattnet. Med en River båt får du ett säker och bekväm färdmedel som rymmer upp till fem personer. Det finns många fördelar med att hyra en båt på västkusten. För det första ger det dig frihet att utforska området på ett unikt sätt och uppleva dess skönhet från ett annat perspektiv. Du kan navigera till avlägsna och vackra platser som inte är tillgängliga till fots eller med bil. För det andra ger det dig möjlighet att fiska, snorkla, bada eller bara koppla av på båten i en avskild vik. Detta är en perfekt aktivitet för familjer, par eller grupper av vänner som vill skapa minnen för livet. Hyr en River på västkusten i Grebbestad och upplev den natursköna skönheten och spänningen i att vara ute på havet.

River 460

River 460 i Grebbestad för uthyrning. 
Förmiddag 9-15 1290:-
Eftermiddag 15-23 1390:-
Eller hela dagen 1590:-
 
Båten är godkänd för 5 personer
Flytvästar ingår 

River 350

River 350 i Grebbestad för uthyrning. 
Förmiddag 9-15 890:-
Eftermiddag 15-23 990:-
Eller hela dagen 1190:-
 
Båten är godkänd för 3 personer
Flytvästar ingår 

Bokningsformulär

Fyll i formuläret så återkommer vi till dej med information om vart du hämtar båten och framför allt att båten är ledig. Annars så föreslår vi andra tider åt dej.

 

Villkor

  1. Ansvar: Hyresgästen ansvarar för eventuella skador som uppstår på båten under hyrestiden. Detta inkluderar skador orsakade av hyresgästens oaktsamhet, felaktig användning eller överbelastning av båten. Hyresgästen ansvarar också för att båten återlämnas i samma skick som vid hyrestillfället.

  2. Hyrestid: Hyrestiden börjar vid den tidpunkt som båten överlämnas till hyresgästen och slutar vid den tidpunkt som båten återlämnas. Vid förseningar debiteras en extra avgift.

  3. Återlämning: Båten måste återlämnas i samma skick som vid hyrestillfället. Om båten återlämnas i sämre skick eller om något saknas, kan en extra avgift tas ut.

  4. Användning: Hyresgästen ansvarar för att båten används på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Hyresgästen ska följa alla lokala sjöfartsregler och säkerhetsföreskrifter.

  5. Respektera miljön: Hyresgästen ska respektera miljön och undvika att slänga skräp eller annat avfall i vattnet. Båten ska användas på ett sätt som inte skadar miljön eller djurlivet.

  6. Återbetalning: Hyresgästen har ingen rätt till återbetalning av hyreskostnaden om båten inte kan användas på grund av dåligt väder eller andra oförutsedda omständigheter som är utanför uthyrarens kontroll.